Profiel van Gwenny

Gwenny Voice-over/Stemacteur
Nederlands

Multi-inzetbare warme vrouwenstem:

Onderscheidend, vertrouwd en naturel. Uitstekende tekstinterpretatie en een feilloze timing. Studio aan huis dus een supersnelle levering is gegarandeerd.

Ik ben te horen in:

Radiocommercials | Medische animaties | Corporate video’s | Telefoonmenu’s | Luisterboeken | E-learnings | Jingles.

Alvast een stukje van uw script horen?

Vertel me kort de doelgroep en de tone-of-voice. Stuur een stukje van het script en u ontvangt direct een gratis testopname. Uiteraard volledig vrijblijvend.

Demo’s

  1. Demo
  2. LuisterboekDemo

{“type”:”audio”,”tracklist”:true,”tracknumbers”:true,”images”:false,”artists”:false,”tracks”:[{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/06\/Gwenny-vos-demo-new.mp3″,”type”:”audio\/mpeg”,”title”:”Demo”,”caption”:””,”description”:””,”meta”:{“year”:”2019″,”length_formatted”:”1:37″},”image”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64},”thumb”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64}},{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/06\/LuisterboekDemo-1.mp3″,”type”:”audio\/mpeg”,”title”:”LuisterboekDemo”,”caption”:””,”description”:””,”meta”:{“length_formatted”:”1:09″},”image”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64},”thumb”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64}}]}