Profiel van Jennifer

Jennifer Stemactrice
DuitsEngelsFrans

Hallo, ik ben Jennifer en ik ben de afgelopen 17 jaar actief als actrice en zangeres in voornamelijk musicals en muziektheatervoorstellingen in binnen-, en buitenland. Daarnaast werk ik de afgelopen 6 jaar als stemactrice voor tekenfilms, live action series en af en toe een commercial.

De afgelopen twee jaar het ik in Stuttgart een van de hoofdrollen vertolkt in de Duitse versie van Mary Poppins. Sinds dien is mijn Duits vloeiend. Daarnaast spreek ik ook vloeiend Engels en heb ik een goede kennis van de Franse taal.

Demo’s

 

 
 

  1. Audiobook 1
  2. Audiobook 2

{“type”:”audio”,”tracklist”:true,”tracknumbers”:true,”images”:false,”artists”:true,”tracks”:[{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/08\/Buiten-is-het-ijskoud.mp3″,”type”:”audio\/mpeg”,”title”:”Audiobook 1″,”caption”:””,”description”:””,”meta”:{“length_formatted”:”2:05″},”image”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64},”thumb”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64}},{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/08\/Schilderkunst.mp3″,”type”:”audio\/mpeg”,”title”:”Audiobook 2″,”caption”:””,”description”:””,”meta”:{“length_formatted”:”1:07″},”image”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64},”thumb”:{“src”:”https:\/\/voiceland.nl\/wp-includes\/images\/media\/audio.png”,”width”:48,”height”:64}}]}