Profiel van Lonneke

Lonneke Fulltime Professioneel Voice-over met Studio aan Huis
DuitsEngelsNederlands

Hallo, ik ben Lonneke!

In 2010 begon mijn avontuur in de stemmenwereld. Ooit begon ik als vrijwillig luisterboekeninlezer bij Dedicon en daarnaast ploeterde ik een beetje in mijn zelfgemaakte opnamehut in mijn studentenkamer. Maar sinds 2015 doe ik dit werk fulltime. Vanuit een professionele thuisstudio. En dit werk…is wat ik het allerliefst doe!

Ik ben opgeleid als Docent Muziek, heb 4 jaar voor de klas gestaan, 10 jaar zanglessen gegeven en in vele bands gezongen, dus naast voice-overs kun je ook voor (meerstemmige) jingles en andere muzikale opdrachten bij me terecht.

Mijn stem klinkt fris, jong, enthousiast en dynamisch en kan veel kanten op. Van commercials tot e-learning, van uitleganimaties tot IVR-systemen, alles spreek ik in. Vanuit mijn eigen studio, of op lokatie. Ik denk graag mee met de klant en kan ook helpen met tekstuele problemen.

Je kunt mijn stem onder andere kennen van de Nike Trainingsapps, filmpjes voor de Dierenbescherming, de commercials van Lucardi en de klantfilmpjes voor KPN.

Ik ben makkelijk te bereiken via telefoon of mail, communiceer snel en de opnames heb je zo goed als altijd binnen 24 uur in huis. Vaak zelfs nog dezelfde dag!