Profiel van Ronald

Ronald Heldere en overtuigende nieuwsstem
Nederlands

Als nieuwslezer bij het ANP heb ik ruim 13 jaar ervaring met het overbrengen van betrouwbare informatie. Die breng ik helder, eenduidig en overtuigend. Voor veel bedrijven en organisaties ben ik de stem van bijvoorbeeld internetvideo’s en commercials om klanten te informeren of te overtuigen. Ook vertel ik hun werknemers graag hoe ze veilig kunnen werken in bijvoorbeeld een animatievideo. Of breng ze wekelijks het belangrijkste bedrijfsnieuws dat intern verspreid kan worden, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Bij het radionieuws schrijf ik zelf mijn teksten. Een juiste voiceovertekst schrijven is dus geen probleem. Zo’n tekst kan er op papier vaak goed uitzien, het wil niet altijd zeggen dat de tekst dan ook lekker ‘bekt’.

Door mijn jarenlange ervaring als marketeer, kan ik mij inleven in een doelgroep en daarom een boodschap met de juiste tone of voice brengen

Ik heb een professionele thuisstudio en kan snel leveren.

 

Leuk feitje: In september 2020 werd ik door programmadirecteuren en zendermanagers van de belangrijke radiostations genomineerd in de categorie Beste Nieuwslezer.

 

Demo